EVA MOUTON

EVA MOUTON & ANNELIES TIMMERMANS veilen 5 super exclusieve tasjes voor het goede doel!
Elk tasje is met veel liefde voorzien van een prachtige, unieke tekening door Eva Mouton.

De volledige opbrengst van de veiling zal aan vzw Plan België geschonken worden.

Afmetingen B 19 cm x H 13 cm x D 3 cm
Bij elk tasje hoort een fijn metalen kettinkje zodat het tasje ook aan de schouder gedragen kan worden.

VEILING IS AFGELOPEN
TOTALE OPBRENGST VOOR PLAN BELGIË:

1320 EURO!

Strijd mee voor meisjesrechten!

Dagelijks moeten meisjes in Afrika, Azië en Latijns-Amerika heel wat hindernissen en obstakels overwinnen. Kindhuwelijken, tienerzwangerschappen of het vroegtijdig verlaten van de schoolbanken zijn maar enkele voorbeelden van de ongelijkheid tussen jongens en meisjes.

Ngo Plan België is lid van de internationale Plan-koepel. Sinds 1983 werken we met en voor de meest kwetsbare kinderen en hun gemeenschap in het Zuiden. We gaan er de strijd aan met armoede, onrecht en ongelijkheid. In 51 van de armste landen van Afrika, Azië en Latijns-Amerika, geven we kinderen de kans om hun rechten op te eisen en hun leefwereld te veranderen. In België sensibiliseren we het grote publiek, werven we fondsen en zetten we kinderrechten op de agenda van scholen, media en politici.

Meer informatie over Plan België via: www.planbelgie.be

——-

Eva Mouton (29) studeerde vrije grafiek en illustratie aan het Sint-Lucasinstituut in Gent. Sindsdien werkt ze als illustratrice en schrijfster, hoewel ze zichzelf meer ziet als een doeal. Ze schrijft onder meer columns, geeft voordrachten en ontwerpt artwork voor bladen en muzikanten.

www.evamouton.be